Publicitat
Publicitat

Es reuneix el Consell de Salut Municipal

Es reuneix el Consell de Salut Municipal de l'Escala. La campanya de vacunació i l'actualització de les dades COVID n'han estat el centre. Per ara, l'Escala es manté amb bones xifres respecte la resta del territori.

Des del mes de juny a l'Escala s'han fet unes dues-mil proves PCR per intentar controlar els brots de COVID.Fins al juny aquestes proves només es feien als hospitals, i des de llavors es poden fer als CAPs del territori.És una de les dades aportades al darrer Consell de Salut Municipal.El mateix mes de juny es van fer només 47 proves, el juliol 276, agost i setembre 452 i el passat mes d'octubre fins a 745.Amb tot plegat s'han fet també més de 3000 seguiments i en els últims 14 dies s'han detectat 20 nous positius.Aquestes xifres són bones si les comparem amb d'altres municipis propers, però no es pot baixar la guàrdia, ja que en els últims dies l'index de riss s'acosta a mil i l taxa de reproducció al dos i mig, és a dir , l'epidèmia creix.En aquesta segona onada es detecta  també una major incidència entre persones de 14 a 45 anys. 

Al Consell de Salut també es parlava de l'increment de vacunacions d'un 40 per cent els majors de 65 anys i de les xifres d'atencions al CAP, Al Consell de Salut Municipal hi participen representants dels grups polítics, el CAP, Policia Local, Mossos, farmàcies, veterinaris i una representació de la societat civil, en aquest cas el Casal del Jubilat i el CER.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar