Publicitat
Publicitat

Valery torna després d'estar absent en dos partits

Valery Fernández ha reaparegut aquest cap de setmana a Almeria després de no jugar contra el Castelló ni contra el Cartagena. Fernández va sortir al minut 61 quan el Girona en aquell moment jugava amb un jugador menys arran de l'expulsió de Ramalho. Després van ser expulsats Cristóforo i Monchu.

No va jugar contra el Castelló ni el Cartagena, però sí contra l'Almeria. Valery Fernández va ser suplent i va sortir al minut 61. El Girona de Francisco Rodríguez va acabar el partit amb vuit jugadors sobre la gespa perquè Ramalho, Cristóforo i Monchu van ser expulsats. 

Fernández ha estat titular en dues ocasions, en la jornada 3 contra l'Sporting de Gijón i en la 7 a Lugo. En total, l'escalenc ha jugat 215 minuts. 64 a Gijón, 45 contra el Fuenlabrada, 77 a Lugo i 29 a Almeria.

També us explicarem que l'escalenc Kike Sánchez va ser titular amb el Constança contra el Manacor. El resultat va ser d'empat a 0. I la derrota, i ja en van dues, és pel Banyoles de Pitu Batlle. De nou la pilota parada condemna l'equip banyolí. Sí a Horta va ser el penal, a Peralada ha estat una falta. Pau Ribas va jugar els primers quaranta cinc minuts i Botxi Minic no va jugar.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar