Publicitat
Publicitat

Es reprenen les vacunacions contra la grip als majors de 65 anys

Es reprenen les vacunacions contra la grip a l'Escala. Es van haver d'aturar en trencar-se l'estoc per l'increment d'usuaris que han optat per vacunar-se respecte l'any passat. Entre dilluns i dimarts vinent es completaran totes les franges d'edat.

L'Escala ha pogut reprendre les vacunacions contra la grip als majors de 65 anys després que l'afluència massiva a la Sala Polivalent esgotés l'estoc.Divendres s'han vacunat les persones entre 76 i 80 anys, més de tres centes.La vacuna s'administra a la Sala Polivalent, un espai adequat per evitar contagis, on es pot mantenir la distància de seguretat, sense espera a l'exterior, amb dues sales d'espera i 4 infermeres que vacunen simultàniament, cosa que agilitza el procés i en pocs minuts els usuaris poden tornar cap a casa.Tot i les noves mesures de prevenció aprovades pel govern i les recomanacions de sortir de casa si no és per necessitat, s'explica que ara és més important que mai l'administració de la vacuna de la grip.

Per dilluns i dimarts vinent s'ha previst la vacunació de la resta de grups d'edat i d'aquelles persones que per un motiu o altre no van poder vacunar-se a la data prevista.

Des de l'Àrea Bàsica de Salut de l'Escala amés de les persones empadronades es vacuna als majors de 65 anys que no ho estan però que tenen residència habitual a l'Escala, cosa que no han volgut fer altres CAPs.Això representa una cinquantena més de vacunes.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar