Publicitat
Publicitat

Cementiris oberts de 8 a 18h per Tots Sants

L’Ajuntament recomana evitar les hores de més afluència als cementiris per la diada de Tots Sants. Es controlarà l’accés i es demana romandre el mínim temps possible al recinte, que estarà obert de 8 a 18h. 

Diumenge vinent, diada de Tots Sants, els cementiris de l'Escala estaran oberts perquè tothom qui ho desitgi pugui anar a fer ofrenes als difunts. L'Ajuntament ha articulat una sèrie de mesures perquè aquestes visites es puguin fer amb totes les garanties d'higiene i seguretat. S'amplia l'hora d'obertura de les vuit del matí a les sis de la tarda, es demana evitar les hores de màxima afluència, es marcarà un circuit d'entrada i sortida del cementiri i es demana fer la visita el més curta possible.

Hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic en diferents punts, que cal utilitzar sempre que es toquin elements comuns de les instal·lacions, com són les escales que hi ha per accedir als nínxols més elevats. Respecte l'any passat, per la situació de pandèmia s'ha suspès el recital poètic i musical que l'Ajuntament programava pels volts del migdia.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar