Publicitat
Publicitat

L'Ajuntament de l'Escala envia un comunicat als clubs esportius

L'Ajuntament de l'Escala ha fet arribar a tots els clubs del municipi un comunicat informant sobre el tancament dels equipaments esportius. El motiu principal d'aquesta decisió ha estat l'elevat nombre de casos positius per coronavirus a l'Hospital de Figueres.

L'ajuntament de l'Escala ha enviat un comunicat als clubs esportius del municipi informant sobre el tancament de les instal·lacions. L'alcalde, Víctor Puga, ha demanat als clubs diferents protocols perquè divendres, en el consell municipal de la salut que s'ha programat, s'avaluaran. Puga deixa la porta oberta a flexibilitzar la mesura que es va prendre dilluns.

La intenció inicial era tancar els equipaments esportius fins al 9 de novembre. En cas que la competició tornés aquest cap de setmana, les instal·lacions estarien tancades, a l'espera del que es decideixi divendres. El primer equip del FC l'Escala ja ha ajornat el partit contra el Vic. El regidor d'Esports, Boran Minic, ha aprofitat per demanar calma i tranquil·litat al teixit esportiu escalenc.

Aquesta decisió del tancament de les instal·lacions esportives ha estat ben i mal rebuda.

L'única instal·lació oberta del municipi és la Piscina Municipal. Quin és el motiu? L'explicava l'alcalde a l'espai 'Alcaldia' de Ràdio l'Escala.

Puga comentava també que aquest petit sacrifici d'aturar la màquina durant uns dies el podem assumir per responsabilitat individual i col·lectiva.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar