Publicitat
Publicitat

JxC demana més control, disciplina i conscienciació dels joves

Junts per Catalunya demana disciplina als escalencs  a l'hora de seguir les recomanacions per evitar més contagis de COVID 19. El seu regidor Vishal Shahani creu que s'haurien de fer més controls. Ho explicava a La Casa de la Vila de Canal 10, on també comentava el posicionament de la secció local de Junts per Catalunya després del trencament intern a nivell català.

El regidor de Junts per Catalunya Vishal Shahani, que també es metge del CAP de l'Escala creu que l'augment de contagis de COVID és difícil de parar sense tres elements bàsics.Parla de més control del compliment de la normativa, d'autodisciplina i també de la necessitat de conscienciar els joves de les conseqüències de no complir aquesta normativa.Vishal Shahani també parla del Pla de Xoc de l'ajuntament de l'Escala per paliar els efectes sanitaris, econòmics i socials vinculats a la pandèmia.Creu que els recursos de l'ajuntament no són limitats i que s'arriba on es pot.

Amb tot plegat, els pressupostos de 2021 hauran d'estar marcats per la COVID 19.

Ho explicava al programa La Casa de la Vila de Canal 10 Empordà, on també comentava la divisió de l'antiga Convergència i Unió en tres peces, Junts per Catalunya, El PDeCAt i el Partiti Nacional de Catalunya.Pensa que a  nivell local, ara mateix això no ha de preocupar.

La Casa de la Vila es pots seguir en diferents re-emissions per la TDT o també a la carta a www.canal10.cat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar