Publicitat
Publicitat

Loza queda tercer al campionat d'Espanya de motos

Alex Loza queda tercer en el campionat d'Espanya ANPA de motos que s'ha disputat a Badajoz. El jove pilot del CER ha competit a la categoria 160 cc i la temporada la tancaria el segon cap de setmana amb el campionat de Catalunya al circuit de Menàrguens, a Lleida.

El pilot de motos de la secció del CER l'Escala, Alex Loza, ha quedat tercer al campionat d'Espanya ANPA que s'ha fet a la Talavera la Real, un municipi que compta amb cinc mil habitants i que està ubicat a Badajoz, Extremadura.

Loza, que ha competit a la categoria 160 cc, va quedar segon a la primera màniga i tercer a la segona. L'última carrera que va disputar va ser a Juneda, que va quedar tercer. Recordem que va ser una cursa complicada perquè el circuit va quedar ple d'oli i l'organització, al veure que hi havia moltes caigudes, va decidir suspendre la competició i van valer les posicions de la primera màniga.

Ara només queda l'última carrera del campionat català ANPA i Alex Loza té opcions de guanyar-lo. La prova seria el pròxim 8 de novembre a Menàrguens, a Lleida, circuit on no van poder competir el cap de setmana del 17 i 18 d'octubre per la situació sanitària actual.