Publicitat
Publicitat

Castanyada sense castanyes a l'Escola Empúries

L'Escola Empúries celebra aquesta setmana la festa de la castanyada. De dilluns a dijous, per grups, tots els alumnes fan una ballada de danses tradicionals a la pista poliesportiva. Però per les restriccions antiCovid, s'ha prescindit de la cuita de castanyes.

L'Escola Empúries no ha volgut prescindir d'una tradició arrelada com la festa de la castanyada i l'ha adaptat a les circumstàncies de la pandèmia. Des de dilluns fins a dijous, per grups, tots els alumnes fan els balls tradicionals de cada any a la pista poliesportiva. Dilluns ho van fer els grups A, dimarts els grups B, avui ho faran els grups C i demà els grups D. Començant pels més petits del parvulari i acabant amb el ball de bastons dels de sisè.

És una castanyada especial, en la mesura que no hi ha la participació dels pares. I ni tant sols s'ha pogut fer la cuita de castanyes, element central fins l'any passat.

Des del centre es destacava com s'ha hagut d'explicar molt, però que tots els alumnes han entès que en el context Covid, aquest any havien d'aprendre a fer una festa que no s'acabés amb menjar.

Avui es fa la tercera jornada de castanyada amb els grups C i demà l'última, amb els grups D.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar