Publicitat
Publicitat

La UFEC exigeix el retorn de la competició

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya exigeix la tornada de l'esport federat català a partir d'aquest dissabte 31 d'octubre. La UFEC opina que la mobilitat no s'ha aturat i que el toc de queda ha estat desastrós. Tancar les instal·lacions esportives abans de les 21 h significarà la desaparició de l'esport local.

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya, la UFEC, exigeix al govern la represa de les lligues d'àmbit territorial. Gerard Esteva, el president, explicava que la prohibició de les competicions no es poden allargar més, que s'elevi l'aforament al 70% i que es pugui entrenar fins a les 22 h o més tard. L'aturada de l'esport ha fet que hi hagi descontrol. Les muntanyes s'han col·lapsat els caps de setmana.

La UFEC va emetre un comunicat demanant al govern que l'esport sigui un servei essencial. Si no n'hi ha prou amb aquest comunicat, Esteva diu quins seran els propers passos... Mobilitzacions i demandes.

En aquest acte, que es va fer a Foment del Treball, que tenia com a objectiu presentar un pla de rescat del sector esportiu van ser-hi presents federacions, clubs i entitats sense ànim de lucre. La FCF qualifica que les mesures que son vigents son totalment desproporcionades i que el govern no vol escoltar el teixit esportiu del país.

Per la seva banda, la Federació Catalana de Basquetbol que havia preparat l'inici de la competició un mes tard va veure com s'ajornava l'esport català durant quinze dies. Va ser un gerro d'aigua freda.

Estem a dimarts, veurem què passa al llarg d'aquesta setmana. Recordem que si la competició tornés, les instal·lacions esportives de l'Escala estan tancades.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar