Publicitat
Publicitat

Animació i grans noms a les sales de cinema

Després de moltes setmanes tornen els blockbusters a les sales de cinema, arriba 'Trolls 2' i 'El secreto' dues produccions per públics diferents.

La penúltima setmana d'octubre arriba amb certs blockbusters destacats, un d'ells és 'Trolls 2: Gira mundial' seqüela de l'exitosa comèdia musical d'animació estrenada l'any 2016. El film ha vist ajornada la seva estrena a causa de la pandèmia.

En aquesta segona entrega, els nostres protagonistes descobreixen que la seva tribu de Trolls no és l'única que existeix. En realitat n'hi ha sis, repartides en sis regnes i amb sis estils diferents de música: funk, country, tecno, clàssica, pop i rock. Així viuran una aventura més enllà dels seus límits musicals i amb un nivell de decibels que mai havien imaginat.

El llibre d'autoajuda 'El secreto' arriba a la pantalla gran, el llibre és un assaig per tant per tal d'adaptar-se al cinema hi han treballat un equip de guionistes per desenvolupar una història basada en el llibre on és remarca molt, que modificar el pensament pot millorar la vida.

La pel·lícula explica la vida de Miranda, una jove vídua i treballadora que lluita dia a dia per donar el millor als seus tres fills. Un dia arribarà al poble Bray Johnson, un professor universitari que porta un sobre amb un segell de cera vermell. El destí fa que tornant a l'hotel tingui un petit accident amb Miranda. Amb pocs dies, la seva presència portarà a la casa l'esperit familiar que tant han trobat a faltar, però Bray amaga un secret, un que ho pot canviar tot.

Per un públic adult arriba 'Regreso a Hope Gap' amb els veterans Annette Bening i Bill Nighy que viuran un amor que no passa pel seu millor moment després de 29 anys de matrimoni.

Edward i Grace estan a punt de complir 29 anys de casats. Tenen una vida tranquil·la però molt rutinària. Ell és professor, ella treballa des de casa. Edward demana al seu fill que vingui a passar un cap de setmana amb ells, ja que vol aprofitar per comunicar-li a la seva dona que vol el divorci: la vida de parella no funciona, són molt diferents i ell ha conegut a un altre dona. Sens dubte el drama està servit.

I pels amants de l'anime japonès arriba 'Promare' un film on una brigada de bombers s'enfrontà als terroristes mutants de Mad Burnish, un xoc on saltarà espurnes.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar