Publicitat
Publicitat

Diverses obres i millores en marxa a l'Escala

El regidor d'urbanisme, Josep Bofill, convidat al programa La Casa de la Vila detallava les obres i millores que actualment s'estan portant a terme al municipi. Entre elles els nous vestidors del pavelló o el soterrament del cablejat del carrer codolar.

 Josep Bofill, regidor d'urbanisme de l'Ajuntament de l'Escala va passar ahir pel plató de Canal 10 Empordà, durant trenta minuts va detallar les obres i millores que actualment s'estan portant a terme a l'Escala. Moltes d'elles formen part del pla de xoc, per fer front a la crisi sanitària. En són exemples les millores de la casa forestal on ja fa un temps es van detectar humitats, una actuació que ja ha començat per tal de rehabilitat l'edifici emblemàtic de Sant Martí d'Empúries. 

 

Una que també està en marxa són les obres de millora dels vestuaris del pavelló municipal, 40.000 euros per adequar les instal·lacions esportives i adaptar-les a les noves necessitats.

Tot aprofitant que aquest any malauradament no hi haurà carnaval, s'ha decidit millorar la nau on treballen els grups. Una nau que li faltaven petits detalls. 

 

Durant el programa també es va parlar del Carrer Codolar, un carrer que es va adequar fa un temps. Però on el cablejat elèctric i telefònic no és va soterrar. Una tasca que es portarà a terme en les setmanes vinents.

 

 Al programa que ja el trobeu disponible a la pàgina web de canal 10 Empordà, també es van tocar temes com les noves grades de la sala polivalent o les obres del parc del camp dels pilans .



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar