Publicitat
Publicitat

El CB l'Escala molest amb altres clubs. Per què?

Abans que la competició es confinés, el Club Bàsquet l'Escala no parava de rebre trucades d'altres clubs per organitzar partits amistosos amb els equips de la base. La coordinació del club opina que amb aquesta pandèmia que estem vivint no és el moment d'arriscar-se i de posar en perill la salut de les persones.

El coordinador i jugador del Club Bàsquet l'Escala, Pau Esponellà, deia públicament a l'Esports10 de Canal10 Empordà que abans d'aturar l'esport català estaven rebent diverses trucades d'altres clubs per fer partits amistosos amb els equips de la base. Unes trucades que no s'han acabat d'entrendre...

El club va posar i està posant la salut per davant de la competició i únicament ha fet entrenaments seguint els protocols establerts. Clubs com el Cadaqués ja ha decidit que no competiran aquesta temporada i que només entrenaran. El CB l'Escala no s'ha plantejat renunciar a la competició. 

Mentre segueixi l'esport aturat faran entrenaments, unes sessions molt diferents de les d'abans de la pandèmia, ja que ara han de venir vestits de casa i els jugadors de la base no poden fer ús de les dutxes.

Esponellà explicava que el club ha tingut casos de gent aïllada, és el cas del júnior femení, que va haver de confinar-se per estar en contacte amb un positiu a l'institut. El coordinador admetia també que serà inevitable parlar de positius quan comencin les competicions de bàsquet, si és que donen el tret de sortida.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar