Publicitat
Publicitat

Com superar l'angoixa a través de la ficció literària

La biblioteca programa un taller literari sobre com superar l'angoixa. Va anar a càrrec de l'empresa BookLife i els assistents van escoltar experiències escrites per Kafka, Pedrolo o Sánchez Piñol, entre d'altres.

La literatura entesa com a element terapèutic contra l'angoixa és el fil conductor del taller que va tenir lloc divendres a la biblioteca Víctor Català de l'Escala. Com han retratat aquest sentiment i com hi han fet front destacats autors de la literatura catalana o universal és el fil conductor d'aquest taller creat per l'empresa BookLife i que es va estrenar divendres a l'Escala amb el lema Taller de Biblioteràpia i prescripció literària.

Al llarg del taller es van posar d'exemple obres d'autors Luísa Berlín (Manual para Mujeres de la limpiez), Michael Cunningham (Les hores), Gaspar Hernández (La terapeuta), Manuel de Pedrolo (Mecanoscrit del segon origen) o Albert Sánchez Piñol (La Pell Freda).

La biblioteca ha reprès també activitats com els grups de lectura de teatre i de novel·la o activitats infantils com el bibliocontes, aquest divendres amb un taller d'imans i històries de tardor a càrrec de la companyia La Sal d'Olot.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar