Publicitat
Publicitat

Exposició 'L'Art de la Pesca' al castell Carolingi de Sant Martí

En marxa l'exposició l'Art de la Pesca al castell Carolingi de Sant Martí d'Empúries, on hi participen 3 artistes afincats a l'Escala. A causa de la pandèmia, 2 dels 5 artistes no han pogut participar en l'exposició com estava previst. 

El castell Carolingi de Sant Martí d'Empúries, acull, des d'aquest cap de setmana l'exposició l'Art de la Pesca. En l'exposició, en un principi hi havien de participar 5 artistes establerts a l'Escala, però a causa de la situació actual, dues d'elles, finalment no han pogut participar-hi. Així doncs, a la mostra s'hi poden veure les obres de Jordi Puig, Celia Mehnert i Sergio Vila.

Aquest passat cap de setmana ha estat el primer que es podia visitar l'exposició, però el tancament de bars i restaurants, ha reduït força el nombre de visitants a Sant Martí.  El bon temps, però, va mitigar la falta de turisme, ja que molta gent va aprofitar per passejar fins a Sant Martí. 

La pandèmia ha marcat des d'un inici aquesta exposició. 

Els artistes esperen poder allargar l'estància al Castell Carolingi fins a reobertura de bars i restaurants, i així poder augmentar les visites. 

Pel que fa a la mostra en si, l'exposició vol aportar una mirada artística, actual i trencadora sobre una sèrie de conceptes, imatges i elements que formen part de la memòria col·lectiva de la història de l'Escala i dels seus habitants. Les obres aporten una nova visió avantguardista a un món que, a causa del record en imatges en blanc i negre, sovint vinculem a la manca de color i a una certa homogeneïtat en els vestits i aspectes dels escalencs de finals del segle XIX i principis del XX.

Unes obres que molts escalencs hi poden identificar antics pescadors i familiars del poble.

Els dos artistes agraeixen la col·laboració de l'Ajuntament i l'Alfolí de la Sal per poder tirar endavant aquesta exposició tot i la situació actual. 

L'exposició es pot visitar fins al 30 d'octubre. L'espai està obert al públic cada dia de 3 a 6 de la tarda. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar