Publicitat
Publicitat

Valery Fernández i Kike Sánchez guanyen i Pitu Batlle perd

Les competicions nacionals son les úniques que no estan confinades. El Girona ha superat l'Oviedo per la mínima, partit en què no va jugar l'escalenc Valery Fernández, el Banyoles de Pitu Batlle s'estrena a Tercera Divisió amb derrota al camp de l'Horta i el Constança, on hi juga Kike Sánchez, debuta amb triomf.

Segona victòria seguida del Girona FC a Segona Divisió. Va valer el gol de Monchu. El debutant Nahuel Bustos, el dorsal 9, va fer l'assistència. L'escalenc Valery Fernández, que va disputar el 35è partit oficial contra el Fuenlabrada, aquesta jornada no ha jugat.

Recordem que el Girona s’ha quedat sense el seu capità Alex Granell que ha fitxat per un equip bolivià. Granell era el germà gran de Valery. 

El dorsal 6 va venir, el desembre passat, a la inauguració del local de la Penya Gironista de l’Escala, ubicada al Maram. 

Pitu Batlle no ha pogut debutar amb victòria a Tercera Divisió. Un penal, provocat per l'escalenc Pau Ribas, que el Banyoles qualifica de riure perquè considera que Coro va caure a la piscina enganyant l'àrbitre, és suficient perquè l'Horta sumi els tres primers punts de la temporada. Pedro Astray no va fallar des dels 11 metres. Botxi Minic va entrar a la convocatòria però no va jugar per molèsties a l'espatlla.

I el Constança mallorquí, també de Tercera, on hi juga l'escalenc Kike Sánchez, aconsegueix la primera victòria del campionat (1-2). Sánchez va jugar a la segona part.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar