Publicitat
Publicitat

Ara sí, primer cap de setmana de venda de castanyes a La Platja

El CER ha pogut estrenar la temporada de venda de castanyes a La Platja, coincidin amb el cap de setmana de tancament de bars i restaurants. La temporada s'allargarà fins el pont de la Puríssima, donat que enguany s'han hagut de suspendre les quines.

Després d'un primer cap de setmana fallit a causa del mal temps, aquest dissabte i diumenge passat sí, s'ha pogut fer la primera venda de castanyes a La Platja. El temps hi ha acompanyat i l'arrencada ha estat bona.

La venda de castanyes és una de les activitats de tardor tradicionals del CER que, a banda del bon ambient que genera, serveix per a recaptar fons per a finançar les activitats de les múltiples seccions de l'entitat. 

El primer cap de setmana de venda de castanyes ha coincidit amb el tancament de bars i restaurants. Un fet que el president del CER lamentava, ja que l'ambient de l'entorn de La Platja era molt més trist i apagat que un cap de setmana normal.

Una altra activitat del CER típica de tardor-hivern són les quines, que aquest any, a resultes de la pandèmia, s'ha decidit anul·lar. Per contra, la temporada de castanyes s'allargarà fins el pont de la puríssima.

La campanya ha engegat bé, les castanyes i els moniatos han sortit molt bons. L'única cosa que algú hi ha trobat a faltar ha estat el tradicional porró amb garnatxa. Per motius d'higiene ha estat substituït per gotets de xupito.

La venda de castanyes es durà a terme, si el temps ho permet, tots els dissabtes, diumenges i festius, a les sis de la tarda, a La Riba, fins el 8 de desembre.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar