Publicitat
Publicitat

Un positiu a la plantilla del primer equip del FC l'Escala

El primer equip del FC l'Escala està confinat perquè un dels jugadors ha donat positiu en una prova de coronavirus. L'últim contacte amb aquest jugador va ser el passat diumenge 11 d'octubre, l'últim partit que va disputar l'equip de Sepu a casa contra el Vic Riuprimer. Els entrenaments podrien retornar aquest dijous.

La plantilla del primer equip del FC l'Escala està confinada des de divendres i és que dijous es va saber que un jugador va donar positiu en una prova de coronavirus. Cos tècnic i jugadors s'han anat fent les proves i en funció dels resultats podran retornar als entrenaments aquest dijous, ja que l'última vegada que van estar en contacte amb el jugador va ser diumenge 11 d'octubre, el dia que es va jugar el FC l'Escala - Vic Riuprimer. 

L'últim entrenament de l'equip de Sepu va ser el passat dimarts 13 d'octubre. Els jugadors que no estan confinats son els jugadors que no van ser convocats en el segon partit de lliga. Son els casos de Roger Puig, Joel Vilalta, Dani Resta i Joel Casado. Aquest positiu ha coincidit amb l'atura de l'esport català i això ha fet que no trenqui la dinàmica de partits de la competició de Primera Catalana.

Recordem que dijous, el sènior masculí del Club Bàsquet l'Escala també va saber que tenia un positiu dins l'equip i l'equip de Goran Minic va veure's obligat a aturar els entrenaments temporalment.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar