Publicitat
Publicitat

Dilluns s'obren les inscripcions a les classes de Graduat en Educació Secundària

Un any mes, l'Ajuntament de l'Escala posa en marxa les classes de Graduat en Educació Secundària i les d'accés als cicles de grau mitjà. Començaran el 2 de novembre i es faran sessions presencials a l'espai l'Esbotzada.

El pròxim dilluns, 19 d'octubre s'obren les inscripcions per assistir a les classes de Graduat en Educació Secundària, dirigit a aquelles persones majors de 18 anys que no hagin obtingut l'ESO. Al mateix temps, també es faran classes de preparació per a les proves d'accés als cicles de grau mitjà, dirigits a majors de 17 anys sense titulació acadèmica. Les inscripcions es faran a la Sala Polivalent dilluns i dimarts de la setmana que ve i el preu és de 150€ que inclou el material necessari. Les classes seran presencials i es faran a l'espai l'Esbotzada.

L'objectiu d'aquest curs és arribar a totes aquelles persones que volen millorar la seva titulació i la formació professional que tenen, de manera que puguin ampliar el ventall d'oportunitats laborals. Persones que per diverses raons van deixar els estudis i ara volen recuperar un títol que els permetrà millor l'accés al món professional. 

A causa de la Covid-19, l'aforament és limitat però es necessita un mínim de 4 persones inscrites per poder tirar-lo endavant. En cas de dubtes, us podeu posar en contacte amb l'Àrea d'Educació de l'Ajuntament de l'Escala. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar