Publicitat
Publicitat

El sènior masculí del CB l'Escala confinat per un positiu

El sènior masculí del Club Bàsquet l'Escala està confinat per un positiu a l'equip. S'aturen per tant els entrenaments fins a nova ordre. És una situació que s'anirà repetint al llarg de la temporada. De fet, fa un parell de setmanes, el club va tenir el júnior femení aïllat per un contacte amb un positiu a l'institut.

En cas que la competició no s'hagués ajornat durant 15 dies, el sènior masculí no hagués pogut debutar aquest cap de setmana contra el Santjoanenc perquè l'equip de Goran Minic està confinat, des d'ahir, perquè un dels jugadors ha donat positiu en una prova de coronavirus. Per tant, s'aturen els entrenaments fins a nova ordre, unes sessions d'entrenament que s'iniciaven fa un mes amb un equip molt diferent respecte a la temporada passada.

Les baixes d'Ivan López, Arnau Costey, Miquel Martí, Albert Comas i Robert Costey han fet que la mitjana d'edat baixi significativament. Ara el jugador més veterà és Pau Esponellà amb 27 anys, la resta de jugadors tenen entre 18 i 20 anys. Minic considera que l'equip no pecaria d'inexperiència en cas que la competició tornés.

La joventut pot ser un gran punt a favor per exemple en l'1 contra 1.

Ara toca esperar els deu dies de quarantena, per comprovar si hi ha algun altre positiu a l'equip, i a veure si passats els quinze dies de restriccions, les competicions de bàsquet poden començar.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar