Publicitat
Publicitat

Nova campanya conjunta

Els municipis de la badia de Roses inicien una campanya conjunta per difondre els seus valors i atraure el turisme sostenible, de salut i benestar. Un nou vídeo promocional i el retorn de les activitats viu la badia les accions més destacades.

L'Escala, Sant Pere Pescador, Castelló d'Empúries i Roses, els quatre municipis que formen part de la Badia de Roses han iniciat una nova campanya de difusió per tal de difondre els valors del territori i atraure un turisme sostenible, de salut i de proximitat. Aquesta acció forma part del pla d'acció 2020 i del pla de promoció i comunicació conjunta que els alcaldes dels quatre municipis van acordar tirar endavant el passat mes de maig, en resposta a un estiu atípic i marcat per la situació Covid19. Els quatre municipis consideren clau treballar en xarxa per la Badia, fomentant el turisme responsable i sostenible, i potenciar l'oferta turística i comercial d'aquest territori. 

 

La primera acció d'aquesta nova campanya és un vídeo promocional dels municipis, fent especial referència als atractius històrics, culturals, naturals, gastronòmics i esportius.

La segona acció arriba amb el retorn de l'activitat 'Sent la Badia', per segon any s'han programat quatre propostes pensades per fer en grups reduïts. Aquestes experiències creades el 2019 pretenen readaptar les necessitats actuals amb la intenció de consolidar-se com un producte turístic únic a la Badia.

 

Sent la badia es farà el mes de Novembre, començarà a l'Escala amb una sessió de Mindfulness, seguirà a Sant Pere Pescador amb una variant del Ioga, el 21 serà el torn de Castelló d'Empúries amb un taller sensorial i acabarà a Roses amb una pràctica de moviment d'origen oriental el Qi Gong. Es tracta d'activitats pensades per fer en grups reduïts i seguint totes les recomanacions sanitàries. Per fer reserves o per més informació, al telèfon 972770603 o a turisme@lescala.cat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar