Publicitat
Publicitat

Víctor Puga demana evitar riscos de propagació del coronavirus

L'alcalde de l'Escala demana a la població un màxim esforç de contenció de les activitats socials per evitar riscos de propagació del coronavirus. Puga desitja que el sentit comú faci que n'hi hagi prou amb recomanacions i no s'hagi d'arribar a prohibicions que perjudiquin l'economia.

En un context de creixement generalitzat de casos de covid-19, l'alcalde de l'Escala, Víctor Puga, ha apel·lat al sentit comú de la població i ha fet una crida a reduir al màxim l'activitat social de la població. El número de casos positius declarats a l'Escala fins a dia d'avui -55 segons l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS)-  donen una taxa de positius per 10 mil habitants d'un 57,60 molt per sota de la declarada a nivell comarcal (157,87) o de demarcació gironina (198). Amb tot, des de l'Ajuntament, l'alcalde ha insistit en la crida a la prudència i el sentit comú desitjant que no s'hagi de passar de les recomanacions a les prohibicions.

I és que si s'ha de  tornar a aplicar restriccions severes com les de la primavera passada, tot i haver pogut salvar pels pèls la temporada turística, ara l'economia en rebria un cop molt dur.

Ho explicava a l'espai "Línia directa" de Canal 10 Empordà. Una entrevista on va parlar també de previsions d'activitats emblemàtiques com la cavalcada de reis. Una festa respecte la qual  va assegurar que els reis passaran per l'Escala, si bé no es té clar encara amb quin format es podrà dur a terme l'activitat.

Podeu escoltar l'entrevista íntegra en les successives reemissions que hi ha programades o bé a través del web canal10.cat



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar