Publicitat
Publicitat

L'ABS de l'Escala no fa vaga

Els metges de l'àrea bàsica de salut de l'Escala, no participen de la vaga de quatre dies convocada pel sindicat de Metges de Catalunya. Recordem que el CAP de l'Escala és gestionat per la Fundació Salut Empordà i no per l'ICS.

Ahir va iniciar-se la vaga de quatre dies entre els facultatius de l'atenció primària de l'Institut Català de Salut. Demanen millores immediates en aquest servei per oferir un servei de qualitat. La convocatòria es dirigeix a 5.900 metges i arriba dues setmanes més tard que els MIR, els metges interns residents, hagin iniciat una vaga per reclamar millores salarials. 

Una vaga on no participen els metges de l'ABS de l'Escala, ja que el centre és gestionat des de la Fundació Salut Empordà i no per l'Institut Català de Salut. Els professionals del CAP continuaran oferint els seus serveis a la ciutadania, amb les màximes mesures de seguretat. La crisi del coronavirus ha afectat de ple els centres d'atenció primària , que en temps rècord, s'han hagut de reorganitzar per adaptar-se a les noves circumstàncies. El canvi més plausible és l'impuls de l'assistència no presencial, mesura que s'ha pres, en gran part, per evitar aglomeracions d'usuaris.

 

La setmana vinent el CAP de l'Escala iniciarà la campanya de vacunació de la grip, un any on serà realment important.

El CAP de l'Escala vacunarà de la grip sense cita prèvia els majors de 65 anys a la sala polivalent municipal del 21 al 29 d'octubre. Pel que fa als usuaris d'entre 60 i 65 anys i els que són més joves amb factors de risc es vacunaran com sempre sol·licitant cita prèvia al Centre d'Atenció Primària Moisès Broggi de l'Escala. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar