Publicitat
Publicitat

L'esport català s'atura durant 15 dies

L'esport aturarà les competicions no professionals durant quinze dies per ajudar a contenir els brots de coronavirus. I és que les dades empitjoren els cap de setmana quan hi ha mobilitat familiar a d'altres municipis. Tot i això, els entrenaments se seguiran fent seguint els protocols de seguretat establerts.

Doncs ha estat el PROCICAT que ha decidit aturar l'esport català durant quinze dies per ajudar a contenir els brots de coronavirus. Tot i això, els entrenaments es podran seguir fent aplicant les mesures i protocols de seguretat establerts. Les federacions volen contribuir a aturar la mobilitat i és, segons Gerard Esteva, president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), els contagis es produeixen els cap de setmana que hi ha mobilitat familiar a d'altres municipis.

Hi ha clubs que s'han plantat abans d'hora. És el cas del Jafre, equip de Quarta Catalana.

Es tracta d'una mala notícia, però d'una bona decisió. L'equip sots 23 del FC l'Escala havia de debutar diumenge a casa contra el Selvatans.

Aquestes mesures, però, no afectaran l’esport professional, ni les competicions del calendari estatal o internacional. Per tant, en futbol, la 2a B i Tercera Divisió, que comencen aquest cap de setmana, s'iniciaran amb normalitat.

Pel que fa a la base, els coordinadors de bàsquet i futbol, Pau Esponellà i Salam, a l'estiu, preveien que la temporada seria atípica com l'anterior i només desitjaven que almenys es poguessin fer-se els entrenaments perquè els joves segueixen fent esport. Sembla que els han escoltat... 

La decisió no afectarà als usuaris de les instal·lacions esportives com poden ser les pistes de tennis ni dels gimnasos.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar