Victòria treballada del FC l'Escala contra el Vic Riuprimer (1-0)

El FC l'Escala ha sumat els primers tres punts de la temporada. Els de Sepu han superat per 1 a 0 al Vic Riuprimer. Moha Belgha, de cap, a la sortida d'un corner, ha fet el gol del triomf. Els escalencs tanquen la segona jornada a la sisena posició abans de rebre el Lloret, penúltim de la classificació.

El FC l'Escala ha sumat el primer triomf de la temporada. Els de Sepu superaven diumenge a la tarda al Vic Riuprimer per 1 a 0. El central escalenc Moha Belga, de cap, a la sortida d'un corner llençat per Denilson Rivas, va fer el gol dels tres punts. Era el  minut 63.

Abans de la diana escalenca, el Vic Riuprimer, en el 42, atent, va aprofitar aquesta mala passada enrere d'Alex Alaminos per provocar perill a la porteria de Joan Ureña. Sergi Puig supera al porter i envia la pilota al pal. L'esfèric cau a peus d'Arnau Aliberch, que sol davant de porteria, envia la pilota als núvols.

I al 46, Moha Belgha posa la pilota a l'interior de l'àrea, Ibrahim Ahiayouch la cedeix a Ayoub Haiba que amb la cama dreta està a punt de sorprendre a Arnau Soria.

La mala notícia és la lesió del central Gerard Davesa, que va ser substituït al minut 32 de la primera part per Moha Belgha.

Els entrenadors son conscients que és un grup complicat.

Què pot aportar el primer golejador de l'Escala?

L'Escala amb aquesta victòria puja a la sisena posició del grup 1A de la Primera Catalana abans de jugar diumenge a casa contra el Lloret de Mar.