Publicitat
Publicitat

Primers treballs per urbanitzar el carrer Sàlvia

Arrenquen els treballs previs per urbanitzar el carrer Sàlvia i el passatge Camp Rabassa. La tramitació ha estat llarga, però finalment es podrà fer la instal·lació de tots els serveis en aquesta zona. 

La urbanització bàsica de carrers de l'Escala continua a un bon ritme. Finalment ha arribat el torn del carrer Sàlvia i el passatge Camp de Rabassa. Després que s'encallés el projecte amb algun dels tràmits, ara, l'Ajuntament ja té tots els permisos concedits i aquesta setmana s'han iniciat els treballs previs per, de cara la setmana que ve, començar amb la feina de maquinària.

Amb aquesta actuació, l'Ajuntament de l'Escala vol millorar els serveis i pavimentar els vials. El projecte preveu resoldre els problemes d'acumulació d'aigua en aquesta zona, preveient una millora de la xarxa d'aigües pluvials. Està previst que els treballs s'allarguin entre 4 i 5 mesos i té un pressupost total de 250.000 euros, que surten de contribucions i de les quotes urbanístiques pendents dels treballs de l'encreuament entre el carrer Sàlvia i el passatge Sant Briu.

Aquest projecte es va iniciar a partir de les peticions que ens arribaven dels veïns d'aquests carrers. Una zona, cal destacar, on cada cop hi ha més habitatges oberts tot l'any i per tant, necessiten tenir accés a tots els serveis bàsics. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar