Publicitat
Publicitat

Moltes estrenes i poc soroll

La sales de cinema poden acollir aquesta setmana moltes novetats, però la realitat serà molt diferent sembla que només arribaran a les sales 'Cartas mojadas' i 'Como perros y gatos: La patrulla unida' 

Una que pràcticament segur que trobarem serà el film infantil amb acció real 'Como perros y gatos: La patrulla unida'. Gats i gossos han creat un sistema de vigilància per mantenir la pau. Però quan el dolent de torn pirategi el sistema i genera freqüències que només escoletes els gats i els gossos per així generar conflictes i fer que les dues espècies es tronin a barallar.

La tasca de l'ONG Open Arms centra la pel·lícula documental Cartas mojadas, de Paula Palacios. El film documental segueix una missió de rescat d'un grup de migrants al Mediterrani i el fil argumental són les cartes escrites, de mares a fills.

També destaca 'Nación Cautiva' un film curiós barreja de 'La guerra de los mundos' i 'La llegada'. Cinta de ciència-ficció ambientada en un planeta Terra ocupat per una força alienígena. La humanitat s'ha dividit en dos bàndols, els defensors dels invasors i la resistència a aquest nou ordre. En aquest context, un grup de joves buscarà sobreviure i recuperar la seva identitat. 

I no deixem els fets paranormals, perquè també arriba 'The vigil' estrenada l'any passat al festival de Sitges. On un jove viurà una nit d'autèntic malson. Ell ha de vigilar un cadàver amb un passat estrany, un fet que generarà diversos fenòmens que el faran confrontar amb el seu propis fantasmes. Un ens malvat posseeix el cos d'aquest excompany seu difunt, un dimoni que ara s'apodera d'ell i busca una nova víctima. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar