Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala s'estrena a casa contra el nouvingut Vic Riuprimer

El primer equip del FC l'Escala té el primer partit oficial aquest diumenge a casa contra el Vic Riuprimer, un conjunt que s'estrena aquest any a la categoria. Els escalencs tenen ganes de celebrar el primer triomf del curs i passar pàgina de la derrota de la primera jornada contra el Bescanó.

El primer rival que trepitjarà el Nou Miramar serà el nouvingut Vic Riuprimer. El FC l'Escala, després de perdre el primer partit de lliga a Bescanó, té el desig de sumar la primera victòria del curs perquè no vol que la temporada li comenci a fer pujada. Els vigetans, segons l'any passat del grup 4 de la Segona Catalana, debutaven amb un triomf treballat davant la UE La Jonquera per 2 a 1. 

Els fronterers van posar-se per davant amb un gran gol de Mohamed Reda Ganga. El jugador blanc-i-verd tenia tres defenses a sobre, però va poder posar la bota per sorprendre per alt al porter local Arnau Soria. A la segona part, Sergi Puig va culminar una jugada individual de Ferran Alemany i el Vic Riuprimer remuntava el duel amb la diana d'Arnau Aliberch. Tot neixia amb un corner, la pilota la rebutja el porter i l'esfèric cau a peus d'Aliberch, just a la frontal de l'àrea, i el dorsal 6 amb un xut potent amb la cama esquerra sorprèn a Francesc Gurt.

El partit serà aquest diumenge a les 16h de la tarda. Per la seva banda, el sots 23, que és dirigit per Robert Figueras, s'estrena dissabte a les 16h de la tarda al camp de l'Esplais.

El debut a casa serà diumenge, 18 d'octubre, contra el Selvatans a les 18.30h.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar