Publicitat
Publicitat

L'Institut el Pedró té 3 grups confinats

L'Institut el Pedró de l'Escala té un centenar d'alumnes confinats. El centre ha arribat a tenir 5 grups confinats des de l'inici de curs. 

Sens dubte el curs escolar d'enguany és dels més atípics dels últims anys. Gairebé un mes després del seu inici, l'Institut el Pedró valora com han anat aquestes primeres setmanes de classes. Actualment, el centre té 3 grups confinats, el que es tradueix en un centenar d'alumnes que han de seguir les classes de forma virtual des de casa seu. Des de l'inici de curs s'han hagut d'anar confinant diferents grups, i s'ha arribat a tenir 5 grups confinats a casa. 

L'Institut compta amb el suport d'una gestora covid des del CAP de l'Escala i una epidemiòloga de referència que és qui els indica els protocols a seguir des del centre en cas de positius i/o contactes estrets amb positius en un grup. 

Per altra banda, després de l'experiència viscuda al curs passat durant el confinament, el centre ha pogut adaptar-se millor i preparar el curs tenint en compte que serà un curs híbrid entre classes presencials i virtuals. L'Institut ha preparat tot un seguit de protocols per què els alumnes confinats, puguin anar a buscar el material necessàri que els hagi pogut quedar a la classe. A més, també es reperteixen ordinadors portàtils aquells alumnes que no en tenen o que l'han de compartir amb els germans, per tal de garantir que tots els alumnes confinats puguin seguir el curs amb certa normalitat.

Pel que fa els altres centres educatius del municipi....l'escola empúries té un grup confinat amb un total de 20 persones a casa. L'Esculapi, Ballmanetes i l'escola bressol no tenen cap grup confinat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar