Publicitat
Publicitat

Presentació del nou número de la Revista de Girona

El MAC Empúries va acollir la presentació del número 322 de la Revista de Girona. Amb un dossier especial dedicat a la vinya i el vi. La revista també compte amb un toc escalenc a la secció curs de prosa i també al capítol nou d'una nova mirada de Valentí Fargnoli.

Ahir a la tarda el MAC Empúries va acollir la presentació del número 322 de la Revista de Girona, que ha sortit recentment publicat i ho ha fet amb un vast dossier coordinat pel biòleg, naturalista i divulgador de la natura i la cultura de l'Empordà, Josep Maria Dacosta. La Revista de Girona és una publicació bimestral, que té com a objectiu difondre treballs de recerca i de divulgació cultural. Compta amb un consell assessor, format per una trentena d'especialistes en diferents disciplines i àmbits de coneixement.

Per aquesta edició dedicada al món del vi, va escollir-se el MAC Empúries un espai únic i ideal per parlar de la vinya per tres motius molt destacats.

 

El dossier d'aquesta edició s'ha titulat 'Vinyerons: menar vinyes i fer vi', un dossier de 50 pàgines on es fa un repàs a la cultura del vi empordanès, es valora la seva qualitat, s'ha parlat amb el president de la DO Empordà, Xavier Albertí. També hi trobem un article on es fa valdre la figura femenina dins el món del vi i s'ha fet un experiment del passat, present i futur del vi empordanès de Laura Masramon.

 

Aquest número de la Revista de Girona inclou diferents temes relacionats amb la història i l'actualitat cultural i social de les comarques gironines. I també té un toc escalenc amb una foto antiga de la platja de les barques i també amb l'escriptora Caterina Albert. 

 

La revista de Girona, és considerada una revista destacada per la seva qualitat i contingut. 

 

A l'acte de presentació van ser-hi presents també la coordinadora del MAC Empúries, Marta Santos. El vicepresident segon i diputat de cultura, Albert Piñeira. El president de la DO Empordà, Xavier Albertí. i l'alcalde de l'Escala, Víctor Puga. Entre el públic, personal del MAC Empúries i així com autors de diversos articles de la revista.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar