El debut del FC l'Escala: nou canvis a l'11 i derrota a Bescanó

Nou canvis en l'11 inicial respecte a la primera jornada de la temporada passada a l'estadi del Júpiter i mal inici del FC l'Escala a la lliga de Primera Catalana. L'estrena a Bescanó no és sinònim de tres punts i l'equip de Sepu enceta el curs amb una derrota per la mínima contra un equip que debuta a la categoria.

El camp del Bescanó s'ha convertit en el camp del maldecat pel primer equip del FC l'Escala. Els de Sepu estrenen la lliga amb derrota per la mínima (1-0). El gol dels tres punts el va materialitzar Brice Keumanga al minut 29. Abans Ignasi Massó havia tingut un u contra u contra el porter local i a la segona part, Joan Ureña va aturar un penal.

És la quarta derrota a Bescanó des que l'Escala va aconseguir l'ascens històric a Primera Catalana l'any 2014 amb Pitu Batlle a la banqueta. Tres derrotes quan els escalencs jugaven a Segona i una a Primera Catalana. Albert Gasca va perdre 3 a 0, Ricard Ferrer per 3 a 1 i Sepu per 2 a 1 i 1 a 0.

A l'11 va haver-hi nou canvis respecte a la primera jornada de l'any passat a Júpiter. Ignasi Massó i Ayoub Haiba son els únics que han estat titulars en aquests dos partits. El FC l'Escala 2020-21 està en fase de construcció i encara li manca rodatge.

TITULARS A JÚPITER (08/09/2019): Moha Chaoui, Pau Ribas, Arnau Gallardo, Nil Congost, Sergi Ramirez, Uri Sala, Moha Chami, Ignasi Massó, Ayoub Haiba, Marçal Saenz i Ivan Toribio.

TITULARS A BESCANÓ (03/10/20): Joan Ureña, Zou Moustakim, Ayoub El Kassoiri, Pol Muniesa, Ibrahim Ajiayuch, Lluís Baldeh, Moha Belga, Argi i Alex Alaminos, Ignasi Massó i Ayoub Haiba.