Publicitat
Publicitat

D'Arrel i amb Salero posa punt i final

El cicle de música tradicional d'Arrel i amb Salero, posa el punt i final a una edició marcada per la Covid-19. El grup Albada van ser els encarregats de tancar l'edició d'enguany a l'Alfolí de la Sal.

El grup Albada han estat els encarregats de tancar l'edició d'aquest any atípic del cicle de cançó popular d'Arrel i amb Salero, que enguany ha arribat a la 3ra edició enmig d'un panorama complicat per la cultura a causa de la crisi sanitària de la Covid-19. Amb tot, l'organització del cicle es mostra satisfeta i valora molt positivament la participació del públic en aquesta edició. Val a dir, que la ubicació dels concerts, tant l'Alfolí de la Sal com la Plaça Catalunya, són dos llocs on es pot controlar l'aforament i les distàncies de seguretat amb facilitat.

El punt i final el va posar el grup Albada, format per Pascal Caumont, un dels millors coneixedors de la polifonia tradicional gascona i incansable transmissor de la seva pràctica social, en un format de trio mixte, va presentar l'espectacle "Ben a prop", amb un repertori que va del Llenguadoc fins a Gascunya. Un concert que va superar les expectatives de públic de l'organització. 

Pel que fa a l'any vinent, Manent assegura que ja té algunes idees per seguir fent créixer aquest cicle i hi començaran a treballar, tot esperant que a l'estiu que ve, la situació sanitària hagi millorat. 

El cicle de cançó d'Arrel i amb Salero, és una activitat que fa 3 anys que s'organitza conjuntament entre el Museu de l'Escala i l'Ajuntament de l'Escala, i que programa una combinació de música tradicional catalana i cançó d’autor, sempre de la mà d'intèrprets de reconeguda solvència i trajectòria.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar