Publicitat
Publicitat

El sènior femení renuncia a la Segona Catalana

El sènior femení del Club Bàsquet l'Escala competirà finalment a Tercera Catalana i no a Segona. Club i equip han estat durant l'estiu valorant si acceptaven l'ascens i dues setmanes abans de començar la competició han decidit per unanimitat quedar-se a la categoria de l'any passat perquè han tingut baixes.

Anunci 0s

El sènior femení del Club Bàsquet l'Escala renuncia a Segona Catalana i es quedarà una temporada més a Tercera. Hi ha hagut baixes d'última hora i s'ha decidit que el millor per totes era no acceptar l'ascens. 

L'ascens es va saber durant el confinament i tot aquest estiu, club i equip han valorar si acceptar la plaça de Segona. De fet s'estaven buscant nous fitxatges.

L'equip de la nova temporada, que ha de començar el tercer cap de setmana d'octubre, serà nou perquè jugadores del júnior s'uneixen amb les jugadores del sènior que sí que han renovat. L'objectiu continua essent el de sempre: aconseguir les màximes victòries possibles.

Les de Susi Martí i Pau Esponellà van iniciar els entrenaments fa dues setmanes.© 2020 canal10.cat - Avís legal - Contactar