Publicitat
Publicitat

209 dies després torna la competició pel FC l'Escala

La Primera Catalana aixeca el teló aquest cap de setmana. El FC l'Escala debuta al camp del Bescanó, un estadi que s'estrena a la màxima categoria del futbol català i que no porta bons records als escalencs, sobretot a Joan Ureña, Argi, Ignasi Massó i Zou Moustakim, ja que hi han perdut en les últimes visites.

209 dies després torna la competició. La Primera Catalana torna amb força. Demà dissabte a les 16h de la tarda els escalencs debuten a domicili. El FC l'Escala feia set mesos que no disputava un partit. El darrer va ser el 8 de març a Manlleu. La temporada 2020-21 donarà el tret de sortida al camp del Bescanó, un estadi que no porta bons records a l'Escala. Amb Ricard Ferrer, l'equip va perdre 3 a 1 i Sepu, en el seu primer any, va cedir per 2 a 1.

El porter del FC l'Escala, Joan Ureña, considera que l'equip està bé físicament però encara falta rodatge i és que hi han hagut nou baixes, entre elles les de Botxi Minic, Pau Ribas i Jam Baldeh i han arribat onze jugadors. Totes les cares noves provenen de la mateixa categoria. Alguns exemples son els germans Resta, Alex Alaminos, Llorenç Busquets i Zou Moustakim. I l'únic juvenil que ha pujat al primer equip és Roger Puig.

El Bescanó, campió del grup 1 de la Segona Catalana, debuta a Primera després de perdre dues promocions d'ascens seguides contra l'Argentona i el Martorell.

El camp del Bescanó és d'herba artificial, no hauria de suposar un problema pels escalencs perquè entrenen sobre aquesta mateixa superfície.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar