Publicitat
Publicitat

Woody Allen, Pau Donés, Alex Brendemühl i Olga Kurylenko a la pantalla

Setmana de grans noms a la pantalla gran, però amb films de poc pes. Destaquen el més no del director Woody Allen 'Rifkin's Festival' o l'última trobada entre Pau Donés i Jordi Évole.

Des de dimecres les sales de cinema projecten 'Eso que tú me das' un documental que recull la darrera trobada del cantant Pau Donés amb el periodista Jordi Évole, pocs dies abans de la seva mort. 

 

Un material proposat pel mateix Donés, qui va trucar a Évole per tal d'enregistrar la conversa i deixar així un testimoni per a tota l'eternitat.

 

Des de casa arriba el film 'Explota, Explota', una producció que vol intentar imitar l'èxit del film Mamma mia amb les cançons del grup ABBA. Ara amb els èxits de la diva italiana Raffaella Carrà, de fet el títol de la pel·lícula ja ens dóna una petita pista. 

 

Ingrid García Jonsson, Verónica Echegui i Fernando Guallar són els protagonistes d'aquesta comèdia opera prima de Nacho Álvarez. El llargmetratge viatja a principis dels anys 70, una època marcada per la rigidesa i la censura. Després de ser plantada pel seu xicot a les portes de l'altar, Maria marxa a Madrid per descobrir que vol fer a la seva vida i complir el seu somni: ser ballarina. Així arriba a formar part del programa més exitós del moment: Las noches de Rosa. 

Aquesta setmana també arriba a les sales el més nou de Woody Allen 'Rifkin's Festival' una pel·lícula inspirada en el món del cinema i on com és habitual als films d'Allen l'amor serà protagonista. 

 

Un professor universitari amb un caràcter especial acompanya la seva dona, representant d'artistes, al Festival de Cine de San Sebastián. De tots els seus representants i trobem a Philippe, el director del qual tothom parla. Sue està molt ocupada amb la seva feina i el neuròtic del seu marit sospita que té un embolic sentimental amb el director de cinema. Així que ell no tindrà cap remordiment per flirtejar amb una doctora casada però amb gustos molt similars als seus i sobretot una enamorada de Nova York. 

 

També arriba 'Akelarre' drama històric amb Alex Brendemühl i Amaia Aberasturi. Un film ambientat al nord d'Espanya durant el segle XVI , on la inquisició persegueix brutalment les dones considerades bruixes. El film seguirà una jove que participa en una festa al bosc, i un jutge del rei farà tot el possible per tal que confessi tot el que sap sobre l'akelarre, cerimònia màgica on suposadament el diable inicia les servidores i s'aparella amb elles.

 

I també amb tocs fantàstics i de terror arriba 'La habitación' amb Olga Kurylenko. Matt i Kate són una parella que compren una casa amb l'objectiu de formar una família. La vida però té altres plans per ells, i no poden tenir fills. Eliminant l'habitació pels seus futurs fills, descobreixen una habitació amagada. Un espai màgic que fa realitat els desitjos, però amb certes condicions. Així Kate decideix sense demanar un nen, l'habitació coincideix el desig però aquest nen no podrà sortir de la casa.  



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar