Publicitat
Publicitat

Comença un nou curs al Punt Òmnia

Dilluns vinent engega un nou curs del Punt Òmnia. Cursos bàsics amb eines informàtiques adaptats a les noves normatives de seguretat, amb la novetat que els dimecres se n'ofereixen via online.

Dilluns vinent, primer dilluns d'octubre, es reprenen totes les ofertes del Punt Òmnia de l'Escala. En horari de matins s'han reobert els cursos de competències digitals, per aprendre a fer tràmits, de gestió del correu electrònic o, a última hora del matí, d'accés lliure als ordinadors. Totes les ofertes, però, adaptades al context actual.

El Punt Òmnia forma part de la Xarxa Òmnia, un programa preventiu, socioeducatiu, comunitari i de suport als col·lectius amb més risc de vulnerabilitat. El seu objectiu principal és, a través de les eines TIC, millorar i afavorir la inclusió i la vinculació de les persones a la comunitat. Va adreçat a la població en general, si bé el seu usuari més habitual és de persones d'edat avançada.

El període d'inscripcions és obert, en principi, fins demà, si bé s'acceptaran aquelles inscripcions que arribin dins la setmana vinent.

Un dels serveis més sol·licitats és l'atenció individualitzada, dilluns, dimarts i dijous de nou a deu del matí.

El Punt Òmnia obre els matins dels dies laborables, excepte dimecres, de nou a quarts de dues del migdia. Els dimecres, quan al punt òmnia hi ha el servei del Club de la Feina, és quan es concentren els cursos online d'informàtica, jocs de memòria i instagram.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar