Publicitat
Publicitat

Canal10 Empordà estrena l'Esports10 'La Tertúlia'

Canal10 Empordà ha estrenat aquest dimecres a la nit una tertúlia esportiva amb diferents convidats. S'emetrà cada últim dimecres de mes i comptarà amb periodistes, socis, presidents, entrenadors, jugadors i professionals de la salut. L'objectiu és oferir a l'audiència diferents visions de l'esport de casa.

Esports10 'La Tertúlia' és el nou programa que ha estrenat Canal10 Empordà. Cada últim dimecres de mes a 2/4 de 12 de la nit, es posaran sobre la taula diferents temes que estiguin d'actualitat i a través de periodistes, socis, entrenadors, jugadors i professionals de la salut es potenciarà l'espai d'opinió. 

En l'estrena, s'ha comptat amb el periodista esportiu del Setmanari de l'Alt Empordà, Said Sbai, amb la responsable de premsa del FC l'Escala, Montse Manén, i amb el fisioterapeuta del club blaugrana, Miquel Osuna. Els tres coincidien que hi ha ganes de veure esport en directe.

Ara el dubte és qui aturaria les competicions en cas que la situació es compliqués.

Els jugadors no competeixen des del mes de març i van començar els entrenaments a l'agost. Tot i això, estant, segons el fisioterapeuta del club, molt bé físicament.

La plantilla està centrada en la competició i no en què es pugui infectar.

També es va debatre sobre el nou pla de competició i de la plantilla actual del FC l'Escala, ja que fins a nou jugadors titulars han estat baixa.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar