Publicitat
Publicitat

L'Escola d'Adults també s'adapta als nous temps

L'Escola d'Adults obre un nou curs adaptada a la nova sitaució generada per la pandèmia. Grups més reduïts o en espais més grans i canvis d'ubicació d'alguna de les ofertes. Els cursos de català ja han començat i la setmana vinent ho fan els de ceràmica.

El curs 2020-21 ja s'ha posat en marxa també a l'Escola de Formació Permanent d'Adults de l'Escala. Serà un curs adaptat als protocols obligats per la pandèmia de Covid-19, amb grups fixos, ús de mascareta, desinfecció dels espais, lavabos marcats per a cadascun dels grups, inscripcions prèvies i control de presència per garantir que siguin grups estancs. Les primeres classes en activar-se han estat les de català, que continuen fent-se al tercer pis de Can Masset.

A partir de la setmana vinent es posaran en marxa la resta de cursos com el de ceràmica de Margarida Geronès al CER, els cursos de pintura de Marc Torrent o Jean Pièrre Zingre, els d'anglès que fa Marta Callol.

Per a tots els grups, les inscripcions s'han de fer contactant directament amb el professor. Les dades i horaris concrets de cada oferta es pot consultar al web municipal www.lescala.cat 

PROGRAMA 2020/21 DE FORMACIÓ D’ADULTS  Adaptació dels cursos i espais a la prevenció de la Covid-19, amb grups fixos, ús de la mascareta, desinfecció dels espais, lavabos marcats per a cadascun dels grups i inscripcions prèvies i control de presència per garantir que siguin grups estancs: 

Escola d'Adults 2020, es realitzaran els següents cursos: 

 Ceràmica: al CER Margarida Gironès, inscripcions: 636245047. dimecres o dijous. Preu: 38€/mes socis CER. 48€/mes, no socis. 

Pintura: Marc Torrent al Gavià Inscripcions: 638744241 o ttorent92@hotmail.com 

Zingre: aula 3r Pis Can Masset. Inscripcions: 972771951 o zingrijp@hotmail.com 

 Anglès: Marta Callol a la Biblioteca. Inscripcions: callolmarta@gmail.com Preu 200€ tot el curs. 

Català: Consorci per a la Normalització Lingüística, aula 2 Can Masset



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar