Publicitat
Publicitat

Contrast de paisatges canvia de format per la tramuntana

Contrast de Paisatges, obligat a canviar l'activitat programada a causa de la tramuntana i el mal temps. És una activitat organitzada dins el marc del Festival de Senderisme de l'Alt Empordà. 

La tramuntana i el mal temps van obligar a canviar l'activitat Contrast de Paisatges. En un principi, s'havia d'arribar caminant fins a l'Estartit tot vorejant el mar per els penya-segats de les Planasses, veure els búnquers de la guerra civil fins a arribar a la Cala Montgó i caminar per els espais del Parc Natural del Montgrí fins a arribar al port de l'Estartit. Un cop allà, un vaixell de Creuers Marenostrum, tornaria als participants fins a l'Escala. D'aquesta manera es podia veure el mateix paisatge, aquest cop, des de mar. El dia però, no va acompanyar. Per aquest motiu, es va canviar el recorregut.

L'activitat també es va veure marcada per l'entrada en vigor de la nova restricció per la Covid-19, que limita els grups a no ser més de 6 persones. 

Turisme ja treballa per poder repetir l'activitat en una altra època de l'any en què es pugui gaudir tant per aforament com per meteorologia. 

El Festival Sea Walking Alt Empordà, proposa diverses activitats per caminar i conèixer els camins arran de mar. Entre elles, s'hi troben les rutes organitzades des de l'Oficina de Turisme de l'Escala, anomenades Contrast de Paisatges. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar