Publicitat
Publicitat

Iker González: 'Vaig tenir ansietat i nervis'

El palista del CTT CER l'Escala, Iker González, s'ha desvinculat del Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat. Compaginar els estudis i l'elit li estava essent complicat i ha decidit, juntament amb la seva família, tornar a casa seva. Al CAR s'ha entrenat amb Marc Duran i Joan Masip i n'ha après molt d'ells.

Després de quatre temporades, el jove palista del CTT CER l'Escala, Iker González, ha abandonat el Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat. L'escalenc de 17 anys li era difícil compaginar els estudis i la competició. Això li va provocar ansietat i nervis.

El que si que segueix al CAR és el seu company Norbert Tauler. 

Ara Iker González entrena a la sala polivalent, s'ha apuntat al gimnàs i compta amb un preparador físic. El palista no descarta fer entrenaments a França, ja que juga amb Le Creps de Montpeller, ni tampoc al CAR de Sant Cugat.

Aquest any, González ja ha format part del primer equip i no ho ha fet gens malament. Als seus disset anys ha fet sis punts, però hem de recordar que anteriorment n'havia fet quatre. De fet, el primer punt a la Superdivisió el va aconseguir quan tenia dotze anys. El jugador més jove d'Espanya en puntuar. 

González va guanyar el campionat d'Espanya individual en les categories benjamí (Antequera) i aleví (Blanes) i ha aconseguit medalles a Bèlgica, Àustria i Eslovàquia, però la competició que més recorda és el campionat internacional SYOC, que es fa a Platja d'Aro, on va obtenir el campionat per equips.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar