Publicitat
Publicitat

Àfrica i Aitana Radsma pugen al podi en ciutats diferents

Les atletes Àfrica i Aitana Radsma tornen a pujar una vegada més al podi. Àfrica a Sevilla i Aitana a Igualada. Les escalenques, que entrenen amb el Club d'Atletisme Ventalló, però que competeixen pel Playas de Castellón, estan molt contentes. Àfrica amb aquesta competició ha tancat temporada.

Les germanes i atletes Àfrica i Aitana Radsma han pujat al podi, però en ciutats diferents. Àfrica a Sevilla i Aitana a Igualada. Àfrica Radsma s'ha fet amb la medalla de bronze després de quedar tercera en els 100 metres tanques amb un temps de 13.94 al campionat d'Espanya sub23 que s'ha fet a Andalucia. Amb aquesta competició, Àfrica tanca temporada i descansarà uns dies abans d'encetar un nou curs amb l'objectiu d'aconseguir un lloc de finalista en els campionats d'Espanya absoluts en pista coberta i aire lliure.

Per la seva banda, Aitana Radsma s'ha proclamat campiona de Catalunya sub18 en els 100 metres tanques amb un temps de 14.31. Destacar també que Gerard Guixeras ha quedat segon als 400 metres tanques. Aitana encara li queda el campionat d'Espanya sub20, que s'hauria de celebrar-se aquest cap de setmana a Madrid, tot i que es possible que l'ajornin pels múltiples rebrots que hi està havent a la zona. I també competirà al campionat absolut dels dies 10 i 11 d'octubre.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar