Publicitat
Publicitat

Lluís Albert vol donar a la biblioteca Carles Rahola el seu fons musical

El mestre Lluís Albert no vol que es perdi el seu fons musical de peces clàssiques que va arranjar mentre era director de Orquestra de Cambra de Girona. Està fent gestions per fer-ne donació a la Biblioteca Rahola de Girona.

Anunci 0s

El mestre LLuís Albert ha ofert part del seu fons musical a la Biblioteca Carles Rahola de Girona, una biblioteca de caire provincial gestionada des de la Generalitat.La directora de la biblioteca i dos dels tècnics s'han desplaçat a l'Escala on han pogut veure de primera mà les partitures i particel·les d'obres clàssiques que Lluís Albert va adaptar quan era Director de l'Orquestra de Cambra de Girona.El compositor escalenc vol que aquest llegat no es perdi, sempre tenint en ment la llengua, la cultura i la música catalana.Des de la Biblioteca Carles Rahola es veu molt interessant el fons de Lluís Albert relacionat amb l'Orquestra de Cambra i també el de caire personal.Es farà un informe i es decidirà si és possible acceptar la donació.Des de fa temps el mestre LLuís Albert i la seva filla Mercè treballen en catalogar i ordenar el fons musical.En un primer moment es volia entregar cada partitura al municipi o comarca a la que pertany cada compositor. Es descartava .Finalment el fons s'ha dividit per territoris.

El mestre Lluís Albert es va decidir per la Biblioteca Carles Rahola per les referències positives que en va rebre.

Tot queda pendent de l'informe de la biblioteca Rahola.Si no hi ha novetats la donació es farà efectiva properament.© 2020 canal10.cat - Avís legal - Contactar