L'equip femení de tennis, campió de la sisena lliga catalana

El Club Tennis l'Escala celebra la sisena lliga catalana després de superar a la final a l'Olot per un clar 4 a 0. L'equip infantil femení guanyava la seva competició el passat febrer i ara al setembre culmina una temporada plena d'èxits. El pròxim curs, les tres escalenques s'estrenaran a la categoria cadet.

Júlia Puga, Carla López i Júlia Maynar han guanyat aquest cap de setmana la sisena lliga catalana de tennis, campionat de Catalunya per equips. L'any passat van qeudar segones i aquest any han estat les flamants campiones. L’equip infantil femení del Club Tennis l’Escala ha superat amb èxit la final contra l'Olot B, amb un gran resultat (4 a 0). Dies i hores abans hi havia nervis.

Puga va guanyar a Maria Rodríguez per 6 a 0 i 6 a 0; Carla López va superar a Nora Pagès per 6 a 1 i 6 a 2; i Maynar va imposar-se a Barbara Genís per 6 a 2 i 6 a 3. I als dobles, Júlia Puga i Carla López van guanyar per 6 a 3 i 6 a 3 a Nora Pagès i Marta Prada. Les tres jugadores escalenques juguen juntes des de 2014 i aquest any han arribat els resultats més esperats.

La pròxima temporada deixen de ser infantils. Toca estrenar-se a la categoria cadet.

El CT l'Escala haurà d'anunciar quina serà la plantilla pel pròxim curs.