Publicitat
Publicitat

L'ajuntament refà les fustes del passeig d'Empúries

L'Ajuntament ha reprès els treballs de reconstrucció de les passeres de fusta i escales del passeig d'Empúries. Una tasca pressupostada en uns 300 mil euros, finançats en part per la Diputació de Girona.

Acabada la temporada turística, l'Ajuntament de l'Escala ha reprès la reposició de les fustes més malmeses de passeres i baranes del passeig peatonal d'Empúries. La intervenció se centra en aquells punts on les fustes estan més malmeses i presenten més perill per als peatons. S'intervé a les tarimes i baranes de la placeta del davant la Neàpolis grega, a les escales del davant de la porta de marina i a la platja del moll grec. La intervenció té un pressupost global que ronda els 300 mil euros, bona part dels quals son subvencionats per la Diputació de Girona.

Són intervencions que afecte àmbits competencials de Medi Natural i direcció general de Costes. Però davant la inacció d'aquests departaments, l'Ajuntament va decidir actuar-hi per atenuar els perills que representa el deteriorament de les fustes per als banyistes i peatons que hi circulen.

El passeig peatonal d'Empúries va ser una de les obres emblemàtiques de les olimpíades de 1992. D'aleshores ençà les fustes s'han hagut d'anar renovant periòdicament a causa del desgast que provoca la seva proximitat al mar i el pas del temps.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar