El FC l'Escala perd 0 a 5 contra el Barça B

El FC l'Escala tanca la pretemporada amb derrota contra el Barça B per 0 a 5. Els de Sepu van aguantar bé la primera part, però la segona va començar a fer pujada. Els escalencs van tenir el gol en dues ocasions. Denilson Rivas i Ayoub Haiba van estar a punt de fer el gol de l'honor.

El Barça B guanya al Nou Miramar per 0 a 5. La primera part va completar-se amb el 0 a 1. El festival de gols va ser a la represa. La llauna la va obrir Matheus en el 29 quan Moha va fer una passada massa curta al porter Joan Ureña i la va tancar el brasiler Gustavo Maia en el 80 amb un gran xut des de l'interior de l'àrea. Els escalencs van tenir en dues ocasions el gol a tocar, les dues a la segona part. La primera començava per la banda dreta de Zou Moustakim que la centra a Lluís Baldeh, la pilota la toca un denfensa i l'esfèric cau a peus de Denilson Rivas que toca amb el pal. I la segona aquest xut tou d'Ayoub Haiba.

Un espectador, a través d'una pancarta va demanar la dimissió de l'actual president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu. I algun assistent va seguir a més de l'Escala - Barça B, l'Sporting de Gijón - Girona.