Publicitat
Publicitat

Greenland i Black Beach, estrenes destacades del cap de setmana

La fi de la humanitat, la corrupció, l'amor i la família els ingredients principals de les estrenes d'aquest cap de setmana. Destaquen 'Greenland' i 'Black Beach'.

El cap de setmana arriba amb un bon gruix de novetats, però de moment sense cap blockbuster destacat. La dosi de cinema americà arriba amb el thriller d'acció 'Greenland: El último refugio', on de nou Gerard Butler intentarà salvar la seva família d'un desastre ambiental.

 

Quan la humanitat descobreix que l'asteroide més gran de la història impactarà a la Terra, aniquilant a tota vida humana, els governs generen un sorteig per escollir els afortunats que podran protegir-se en uns búnquers secrets. Aquest fet genera el caos mundial. Jeff iniciarà un viatge amb la seva família enfrontant-se a tots tipus de perills per intentar trobar una manera de sobreviure.

També arriba la nominada al Festival de Màlaga 'Black Beach' thirller espanyol amb Raúl Arévalo i Candela Peña.

 

Un alt càrrec adjectiu a punt de convertir-se en soci d'una gran empresa, rep l'encàrrec de fer de mediador en el segrest d'un enginyer a Àfrica. Aquest fet posa en perill un important contracte on hi ha en joc molts diners. Ell s'haurà d'enfrontar al seu passat de cooperant i haurà d'escollir entre els seus interessos personals o la seva professió.

Des d'Itàlia arriba 'La diosa fortuna' on trobem la parella formada per Arturo i Alessandro en plena crisi sentimental. L'arribada dels fills de la millor amiga d'Alessandro proporcionarà un gir inesperat a l'avorrida rutina.

 

També arriba la guanyadora del premi del jurat del Festival de Berlin 'Nunca, casi nunca, a veces, siempre'. Un retrat de dues adolescents, una enfrontada a un embaràs no desitjat i l'altre com a suport incondicional de la primera.

 

I finalment destacar 'Song to song' el més nou de Terrence Malick , pel·lícula íntima amb un elenc de primera format per Rooney Mara, Ryan Gosling, Michael Fassbender i Natalie Portman. Dos triangles amorosos que inclou la parella formada per dos compositors, un productor musical i una cambrera. Tots ells persegueixen l'èxit a la vegada que ensopeguen amb l'obsessió i la traïció del món musical. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar