Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala jugarà un amistós contra el Barça B

El Barça B torna un any més al Nou Miramar per disputar un nou amistós amb el FC l'Escala. No serà a l'estiu, sinó a la tardor i el club ha anunciat que per aquest dissabte a la tarda només permetrà l'entrada a 412 aficionats que entraran per una de les sis zones habilitades.

El FC l'Escala disputarà, aquest dissabte a les 18 hores de la tarda, l'últim test de pretemporada contra el Barça B abans d'encetar la lliga de Primera Catalana al camp del Bescanó. L'equip blaugrana, que és dirigit per Francisco Garcia Pimienta està fent l'stage a Navata i aprofitarà per jugar contra el Peralada (1-4) i l'Escala. El partit clàssic d'estiu es farà a la tardor i servirà per veure quins son els jugadors escalencs que finalment començaran la temporada al Nou Miramar.

Només podran seguir el partit un total de 412 aficionats, més els mitjans de comunicació que cobreixin el partit. Hi ha l'opció d'adquirir entrades anticipades a l'agència Bosch de l'avinguda Riells. Els preus de les entrades aniran en funció de la zona: gol sud (62 localitats), gol nord (40), tribuna lateral (110) i central (137).

Destacar també que hi haurà sis zones habilitades per entrar al camp. No hi haurà servei de bar. L'ús de la mascareta serà obligatòria i només entrar s'haurà d'anotar el DNI i el telèfon de contacte i a més es prendrà la temperatura a tothom que accedeixi a l'estadi.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar