Publicitat
Publicitat

En Comú l'Escala demana canviar el model d'ajuts a la construcció

En Comú l'Escala considera  que cal diversificar els ajuts que el consistori escalenc ofereix al sector de la construcció. Oficis com fuster o lampista quedarien fora d'aquests ajuts.

En Comú l'Escala creu que els ajuts que es proposem al sector de la construcció no arriben a tots els professionals que s'hi dediquen, que cal diversificar  oficis per tal que amés dels paletes ajudin a lampistes, ferrers o fusters.El portaveu de la formació a l'Escala, Albert Pons, creu que els 250mil euros que es solen destinar anualment a fer voreres no són la millor manera de repartir els ajuts, i que s'han de trobar altres fórmules.Pel que fa als ajuts a l'habitatge, la formació insisteix en la necessitat de contractar un tècnic que coordini l'àrea, estigui a sobre de les necessitats i generi solucions.Explica que l'ocupació d'habitatges només és conseqüència de la manca de polítiques adequades. 

Albert Pons ho explica al programa La Casa de la Vila de Canal 10 Empordà on també parla dels pressupostos municipals de 2021.Amés de millores en habitatge, posa diverses condicions per donar-hi suport.

La Casa de la Vila es pot seguir en diferents re-emissions per TDT o a la carta a ewww.canal10.cat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar