Publicitat
Publicitat

El circuit de motos de Juneda, ple d'oli i amb quatre caigudes

Juneda ha estat l'escenari escollit per disputar una nova carrera de motos de la Copa Catalana ANPA. A un dels tres pilots del CER l'Escala, Joel Plasencia, se li va trencar la goma d'oli i el circuit va quedar impracticable. Quatre pilots van relliscar a la taca d'oli i l'organització va suspendre la competició a causa de l'estat de la pista.

Anunci 0s

Els tres pilots de motos del CER l'Escala, Alex Loza, Joel Plasencia i Miguel Pérez han competit aquest cap de setmana al circuit de Juneda, a Lleida. Dissabte tot va anar sobre rodes, les motos funcionaven i els temps sortien, tot i alguna caiguda puntual de Plasencia i Perez, però diumenge la carrera es va complicar perquè l'oli va ser el gran protagonista. 

A la cursa de diumenge, Alex Loza va quedar tercer i Joel Plasencia setè de la categoria series 160 mentre que Miguel Pérez va conformar-se amb la quarta posició de la categoria 190. L'inici de la segona mànega va ser brillant per Loza i Plasencia i tot va començar a fer pujada quan a la tercera volta, Plasencia va caure sense patir conseqüències. 

Sortosament, el jove pilot va retornar a la pista, però havia trencat la goma de l'oli i tot l'asfalt va quedar ple d'oli i això va provocar fins a quatre caigudes, un dels que va caure va ser Alex Loza. L'organització va posar la bandera vermella i la cursa es va aturar. Per culpa de l'estat de la pista, els organitzadors van decidir suspendre-ho tot i van valer les posicions de la primera mànega. Alex Loza, tercer; Miquel Pérez quart i Joel Plasencia setè. © 2020 canal10.cat - Avís legal - Contactar