Publicitat
Publicitat

Obertes les inscripcions al cursos de teatre de l'Escala

Han començat les inscripcions als cursos de teatre que proposa Teart, Aula de teatre de l'Escala. Les classes començaran el mes d'octubre. S'han programat 4 cursos per grups d'edat.

Any d'incerteses pel que fa també, als cursos extraescolars, a causa de la Covid-19. Després d'haver engegat el curs escolar la setmana passada, aquesta, és el torn dels cursos de teatre, que es comencen a posar en marxa i ja han obert les inscripcions amb l'objectiu de començar els tallers a l'octubre. Els cursos proposats per l'escola de teatre TeArt, són 4 i estan dirigits a petits i grans. 

El Grup 1 és per als més petits, entre P4 i 1r de primària, i es farien els dimecres de 3/4 de 5 a 3/4 de 6. El Grup 2 compta amb els nens d'entre 2n i 4rt de primària, i farà les classes els dimarts de 3/4 de 5 a 1/4 de 7. Pel que fa a el Grup 3, inclou 5è i 6è de primària i ESO i es farà els dijous de 3/4 de 5 a 1/4 de 7. Finalment, també s'obre un curs per adults, que es farà els dimarts de 8 del vespre a 2/4 de 10.

Per poder fer la, enguany, ha canviat el format per evitar contactes, i s'ha de fer de forma telemàtica enviant un correu electrònic a la Tahís Sués a tsues@lescala.cat indicant a quin curs es vol inscriure i aleshores, rebreu tota la informació necessària per fer efectiva la inscripció. El preu és de 55€ al trimestre o 150€ tot el curs. L'aforament enguany és limitat i es faran inscripcions fins que s'acabin les places disponibles. Per tant,  si sou d'aquells que us agrada pujar a un escenari a mostrar les habilitats artístiques o voleu apendre a parlar en públic i a perdre la vergonya, no perdeu el temps, i afanyeu-vos a apuntar-vos.

Com és habitual els cursos es faran a la Sala Polivalent de l'Escala.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar