Publicitat
Publicitat

L'equip infantil de tennis guanya La Genera i es classifica per a la final

L'equip infantil femení de tennis supera a les semifinals de la sisena lliga catalana a La Genera de Cabrera de Mar per 1 a 3 i es classifica per a la final que es jugarà ja aquest dissabte a l'Escala a partir de les 15.30h. El rival serà l'Olot B, un equip que s'ha enfrontat en diverses ocasions amb l'equip local.

Júlia Puga, Carla López i Júlia Maynar jugaran la final de la sisena lliga catalana de tennis aquest mateix dissabte a l'Escala. Serà la tercera oportunitat per proclamar-se campiones perquè en etapa alevines no van poder superar el Club Tennis els Gorchs de les Franqueses del Vallès ni tampoc al Sabadell en la categoria infantil. L'equip escalenc podrà disputar la final, gràcies a la gran victòria que han aconseguit aquest passat dissabte a la tarda a la pista de La Genera, un triomf per 1 a 3.

Puga va superar per 6 a 4 i 6 a 1 a Emma López, Carla López va imposar-se per 7 a 6 i 6 a 2 a  Inès Peret i Júlia Maynar va acabar perdent contra Clàudia Paz per 1 a 6, 6 a 4 i 10 a 8. En els dobles, Júlia Puga i Carla López va guanyar per 6 a 3 i 6 a 3 a Inès Peret i Clàudia Paz. Després de la victòria a les semifinals, les tres jugadores que porten des del 2014 jugant juntes estaven molt contentes.

El rival de la final d'aquest dissabte serà l'Olot B. El duel serà a 2/4 de 4 de la tarda.

L'Olot B va venir a jugar a les pistes municipals el passat 16 de novembre i l'equip local va guanyar per un clar 4 a 0.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar